Potrebno:
6 telećih odrezaka
200 gr šunke
200 gr trapist sira
2 jaja, prezla
5 kašika ulja
3 kašike maslaca
1 limun, biber, so
Priprema:
Odreske istucite sa čekićem za meso, posolite i pobiberite. Preko svakog odreska stavite po jedan list šunke i trapist sira. Svaki odrezak preklopite na pola i krajeve dobro pričvrstite sa čačkalicama. Svaki odrezak uvaljajte u brašno, pa u umućena jaja i na kraju prezlu. Pržite dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Poslužite samo ili uz prilog po vašoj želji.
6 telećih odrezaka
200 gr šunke
200 gr trapist sira
2 jaja, prezla
5 kašika ulja
3 kašike maslaca
1 limun, biber, so
Priprema:
Odreske istucite sa čekićem za meso, posolite i pobiberite. Preko svakog odreska stavite po jedan list šunke i trapist sira. Svaki odrezak preklopite na pola i krajeve dobro pričvrstite sa čačkalicama. Svaki odrezak uvaljajte u brašno, pa u umućena jaja i na kraju prezlu. Pržite dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Poslužite samo ili uz prilog po vašoj želji.
No comments:
Post a Comment